Nieuws

Ontdek meer

Corona-Virus


Protokol

Ik ben op de hoogte van de richtlijnen die de regering heeft opgesteld om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Het is goed voor u om te weten dat ik alle aanbevolen hygiëneprotocollen volg. Op deze manier zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen !Goed te overdenekn

"De praktijk blijft open tot nader order. Ik zal mij onthouden van het schudden van handen en de vereiste hygiënevoorschriften in de praktijk in acht nemen. Wij verzoeken u de praktijk niet te bezoeken als u griepachtige verschijnselen heeft of als er een bevestigd geval van besmetting met het coronavirus COVID-19 in uw persoonlijke omgeving is. Als u lijdt aan de bekende symptomen van een infectie met het coronavirus COVID-19 (koorts, droge hoest, vermoeidheid, ademhalingsproblemen, schrapende keel, hoofdpijn en pijn in de ledematen en koude rillingen, verkoudheid, misselijkheid en diarree), neem dan telefonisch contact op met uw arts of de volksgezondheidsdienst. Als Therapeut mag ik volgens de Wet Infectiebescherming een infectie met het coronavirus COVID-19 niet behandelen. Ondanks de huidige uitzonderlijke situatie, ben ik nog steeds blij u van dienst te kunnen zijn. U kunt echter altijd eerst telefonisch contact met mij opnemen over uw klachten."

Maatregelen in de Praxis

Ik heb vloeibare biologische zeep met 70% alcohol om alles zo goed mogelijk te ontsmetten, zoals deurklinken, kranen, enz.

Ik heb alcoholdoekjes die je kunt gebruiken voor je handen en om te ontsmetten om de handvaten van de apparatuur te desinfecteren.

Mijn Corona-Protokoll

- Als je komt, wil ik u vragen: - Raak anderen niet aan (of zo weinig mogelijk), schud geen handen en omhels niet. - Ik heb alcoholdoekjes, ik wil je vragen om ze te gebruiken.


Om verspreiding te voorkomen: - Was uw handen regelmatig (ten minste 20 seconden handpalm en -bovenkant, tussen vingers en vingertoppen), bij voorkeur met desinfecterende zeep of een desinfecterende gel. Nies en hoest tegen de binnenkant van je elleboog en gebruik vloeipapier. - Desinfecteer regelmatig de plaatsen die u vaak aanraakt, b.v. het stuur van uw auto, deurklinken, waterkranen, enz. - Wrijf niet met uw handen in uw ogen of mond. Dit is vrij moeilijk omdat wij mensen ons gezicht 23 keer per uur schijnen aan te raken. - Beperk contacten indien mogelijk. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Tot Slot

Het is belangrijk niet in paniek te raken, het coronovirus is veel minder gevaarlijk dan de media en de huidige hype doen vermoeden. En heeft veel te maken met een stevige, grote griepepidemie.
Als u ziek of onwel bent, kunt u het beste thuis blijven en rusten.


N.P.A.G. Scope 1. De eerste Nieuwsbrief uit de Praktijk

lezen

Hafer (Avena Sativa).ook een natuurmedicijn

Info

Daslook. (allium ursinum) een groene Broeder

Info

Nieuws

...

Lyme en Bio-Photonen Therapie

Wat is Lyme? Biofotonen therapie kan u helpen deze ziekte te verzachten of zelfs overwinnen.

Meer
...

Nieuwe Curssussen en Workshops 2021-2022

Nieuw Aanbod voor Cursussen en/of Workshops 2021-2022.

Meer
...

Regelmatig Saunabezoek

Studie: RRegelmatig saunabezoek vermindert risico op hart- en vaatziekten.

Mehr
...

Oliifolie een Natuurlijke Bloedverdunner?

Olijfolie - het wonderproduct uit de mediterrane keuken Olijfolie is al jaren niet meer weg te denken uit elke keuken. Als gevolg van de steeds toenemende...

Meer